Na zestien jaar met The Bob Color Band door Europa toeren en zeven cd’s met eigen nummers is Bob nu solo op stap. Op dinsdag 2 november (14.30 uur) is hij in P60 als ‘The Human Jukebox’ in P60, een programma vol verzieknummers. Het is de middag van ‘My Generation’, waar ook het gelijknamige rockkoor van senioren uit is voortgekomen.

Het publiek kiest uit een Menu met 300 liedjes in alle stijlen. Bob Color kan niet kiezen, zegt men. Maar hij kiest juist ijzersterk. Al het beste bij elkaar. In een overdonderende eigenzinnige stijl.

Alle markten

Met een stem van rasp tot romig brengt hij de soul van Otis Redding, de passie van Joe Cocker, de drive van de Stones, de swing van Ray Charles, de charme van Ramses Shaffy, de snik van Bob Marley en het breekbare van Jacques Brel.

In 1987 begonnen met zijn Soulband kwam er al snel van alles bij. R’nR, Ska, Blues, Rock. Grenzeloos. Engels en Nederlandstalig door elkaar heen. Van stampend swingen tot ontroerend mooi.

Live entertainment

Bij Live Entertainment gaat het om een totaal. De goeie liedjes, maar nog veel meer gaat het om de inzet, de hartstocht, bezieling, overgave, charisma, uitstraling. Bob Color kan zeker goed zingen, maar hij is veel meer.

My Generation

P60 en Amstelring Dagbesteding sloegen de handen ineen en organiseren een cultureel programma speciaal voor senioren onder noemer: My Generation, voor alle ouderen uit Amstelveen. Naast het organiseren van een maandelijks evenement op de eerste dinsdagmiddag van de maand, kan er met inachtneming van het Corona protocol ook weer elke dinsdag gezongen worden bij het Senioren Rockkoor My Generation, te bereiken via Mygeneration@amstelring.nl maar ook telefonisch nummer 06 14646643 (Misha de Jong)

Het Cultuurcafé is gratis en de koor-repetities kosten € 8,00 per keer, de 1e proefles gratis. Betalen kan gewoon per keer via de pin, helaas niet contant. Aanmelden via Mygeneration@amstelring.nl,   telefonisch  06 14646643 (Misha de Jong).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.