Zaterdag 13 november om 12.00 uur komt Sinterklaas met zijn Pieten op het Stadsplein aan. Daar gaat een korte toer, die om 11.30 uur begint, van Rembrandtweg af, langs de Groen van Prinstererlaan aan vooraf.

Hoewel de media bericht hadden gekregen dat B&W deze week (wegens herfstvakantie) totaal niets openbaars zouden ondernemen, blijkt burgemeester Tjapko Poppens het nieuws over de Sinterklaasfeest toch maandagmiddag aan een leerling van de Piet Heinschool te hebben overgebracht.

Brief

Destiano uit groep 6 van die basisschool schreef de burgemeester namelijk een brief. Daarom werd hij uitgenodigd op het raadhuis. In de brief had Destiano gevraagd de intocht te redden, die wegens corona, net als vorig jaar, weer niet dreigde door te gaan. ‘De burgemeester heeft Sinterklaas in Spanje gebeld en die komt toch naar Amstelveen’, meldt de gemeente in een persbericht. ‘Dit goede nieuws wilde de burgemeester graag zelf aan Destiano vertellen.’ Die was volgens de gemeente blij.

Meer informatie op: https://www.facebook.com/sinterklaasamstelveen/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.