Op donderdag 14 oktober (20.30 uur) mag La Nique eindelijk optreden op het podium van P60. Na het telkens moeten verplaatsen van hun show in Amstelveen door de pandemie, brengen ze op deze avond een bijzondere show met XXL-bezetting. Zo presenteren de mannen nieuw werk van de EP ‘Summer in Amsterdam’. Het voorprogramma wordt verzorgd door Jasper Schalks 

Het Amsterdamse La Nique speelt folk. Over wat dat genre nou precies is, verschillen de meningen. Folk a la La Nique is ambachtelijk, inhoudelijk en traditiebewust. La Nique schrijft kop en staart songs, die overeind blijven staan in de simpelste bezetting. La Nique bestaat uit het duo Laniek Reedijk, zanger en tekstschrijver, tevens naamgever, en bassist Sem van Gennip. Samen componeren, arrangeren en produceren zij de liedjes.

Summer in Amsterdam
La Nique had ook last van de pandemie. De mannen kwamen net lekker op gang. Ze schopten het onder anderen tot de finale van de Amsterdamse Popprijs in 2019 met shows in de Melkweg en Paradiso, toen het virus uitbrak. Door de gedwongen pauze hebben Laniek en Sem gebruikt om nieuwe nummers te schrijven. In april 2021 verscheen de single “Give Me Your Heart”. In juni gevolgd door de EP “ Summer in Amsterdam”.
Als La Nique zo door gaat is het niet de vraag of, maar wanneer hun droom gaat uitkomen.

Kaarten voor de show kosten €12.50 (incl. servicekosten). Kaarten zijn beschikbaar via: www.p60.nl/la-nique

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.