Tjitske Jansen leest uit haar nieuwe bundel ‘Iedereen moet ergens zijn’ in de bibliotheek aan het Stadsplein op 30 september om 19.30 uur. Na de voordracht verzorgt zij een korte workshop en wedstrijd. De bijeenkomst wordt georganiseerd in samenwerking met Boekhandel Venstra. Kaarten kosten vijf euro voor leden en tien euro voor niet-leden.

Tjitske Jansen schrijft poëzie, proza en theater. Zij schreef de boeken: Het moest maar eens gaan sneeuwen, Koerikoeloem en Voor altijd voor het laatst. Zij treedt veel op en geeft les over schrijven, poëzie en performance. Haar werk werd genomineerd voor De Bronzen Uil en bekroond met de Anna Bijns Prijs.

Tien dichters

Tijdens de workshop dragen tien dichters een minuut voor uit eigen werk en ontvangen tips van Tjitske. Daarna gaan vijf dichters van de tien nog twee minuten voordragen en daaruit wordt een winnaar gekozen. De winnaar ontvangt de nieuwe bundel. Natuurlijk kan men ook komen luisteren.

Wie mee wil doen met de mini-workshop en de wedstrijd kan zich aanmelden via M.de.Vries@debibliotheekamstelland.nl

Een kaart kopen kan via:

https://amstelland.op-shop.nl/3167/voordracht-en-mini-workshop-met-tjitske-jansen/30-09-2021

Foto: Tessa Posthuma de Boer.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.