Om het 52-jarige bestaan van het Maatschappelijk Ontmoetingscentrum (MOC) aan de Lindenlaan 75 te vieren wordt een feestmiddag gegeven op vrijdag 27 augustus (12.00 tot 17.00 uur).

Het programma bestaat uit activiteiten voor de wijk Keizer Karelpark, waaronder proeflessen. Het MOC werd in september 1969 geopend door de toenmalige opbouwstichting. De laatste jaren is het in gebruik bij de Buurtkamer Keizer Karelpark en de welzijnsorganisatie Participe Amstelland.

Voor de buurt

Beide organiseren vrijdag het ‘feest voor de buurt’. Dar begint om 12.00 uur met koffie drinken. Daarna zijn er spelletjes, een rad van avontuur en een rummikubworkshop.

De gehele dag door zijn er proeflessen in Nederlandse taal voor immigranten, Engels voor beginners en ook allerlei creatieve workshops. Ook opent om 15.00 uur de Kinder Vakantie Kamereen kleurwedstrijd. Een uur later zijn er lessen in haken en breien alsmede een open atelier voor kinderen. Verder zijn het cursusbureau en het Financieel Café aanwezig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.