AmstelveenSport trapt het sportseizoen af met nieuwe activiteiten voor volwassenen: multisport en bootcamp

Multisport is voor iedereen die zeer gevarieerd wil sporten. Het doel van multisport is het oefenen van alle vormen van bewegen. Bij deze activiteit is dus geen les hetzelfde. Er worden niet alleen oefeningen aangeboden die alle spiergroepen trainen, maar ook de meest uiteenlopende sporten.

Bootcamp

Ideaal dus voor mensen die zich niet willen binden aan één soort sport. Multisport wordt bovendien gegeven in de Beweegbox, de leukste en interactiefste gymzaal van Nederland. De lessen zijn op donderdag van 18.00 – 19.00 uur en starten op 2 september.

De bootcamplessen zijn voor iedereen die op zijn eigen niveau wil werken aan zijn conditie. Er wordt echt gekeken naar het basisniveau van de deelnemer, zodat iedereen hieraan mee kan doen. Vanaf zondag 5 september worden de bootcamplessen van 10.00 – 11.00 uur gegeven op het buiten terrein van zwembad De Meerkamp. Vanaf maandag 6 september is er bootcamp in de Beweegbox van 15.45 – 16.30 uur, van 16.45 – 17.30 uur en van 17.30 – 18.30 uur.

Kosten

Deze activiteiten zijn gratis tot en met 14 oktober, daarna zijn de kosten € 2,50 per les. De lessen lopen door tot en met 19 december.

Inschrijven

Deelname is op instuifbasis. Vooraf inschrijven is verplicht en kan op www.amstelveensport.nl/agenda. Daar staan ook alle andere activiteiten die AmstelveenSport het aankomende seizoen aanbiedt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.