Beide Amstelveense musea jubileren dit jaar. Het Cobra Museum bestaat 25 en Museum JAN 30 jaar. Daarom verstrekken zij deze zomer gezamenlijk niet alleen een combiticket uit voor de twee, maar delen zij ook ijs uit.

Op vertoon van een combiticket kunnen bezoekers een ijsje met één bolletje halen voor een euro bij ijssalon Gia Gelato (Dorpsstraat 68, om de hoek van Museum JAN).

Magazine

Daarnaast ontvangen zij aan de kassa van het Cobra Museum het Flow Magazine Frida Kahlo posterboek cadeau. Deze actie loopt tot en met 12 september.

Het Cobra Museum in het Stadshart en Museum JAN aan de Dorpsstraat liggen volgens de directies op loopafstand van elkaar en zijn naar hun mening ‘het perfecte culturele uitje voor deze zomerweken’.

Het combiticket kan worden aangeschaft bij de kassa van beide musea of online via de site van het Cobra Museum.

3 REACTIES

  1. Blijkbaar loopt het dus voor geen meter met die Frida Kahlo tentoonstelling. Wellicht is het handiger en doelgerichter om die exorbitante toegangsprijzen te verlagen in plaats van “één bolletje ijs” weg te geven.

    • Psssssst ….en die ijssalon is dan ook nog van onze vriend Aslanjan,😂😂 gemeenteraadslid voor D66 . Voor de rest volkomen eens met Olaf.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.