Op zaterdag 16 oktober (21.00 uur) keert Stones Sessions terug naar P60. De band draagt dit najaar de legacy van The Rolling Stones uit door heel het land. Stones Sessions neemt het publiek mee door de ‘Crossfire Hurricane’.


De Zwolse tributeband Stones Sessions brengt vervat de muziek van The Rolling Stones in een show die terug naar de 1970’s.

Jonge muzikanten

De band laat zich inspireren door albums als ‘Let it Bleed’, ‘Sticky Fingers’ en ‘Exile on Main street’, waarbij aan het decennium van seks, drugs & Rock ’n Roll op gepaste wijze eer wordt gedaan. De formatie bestaat uit jonge muzikanten van onder andere  de band van Nielson, The Royal Engineers, Lisa Lois en Money & The Man.

Kaarten voor de show kosten €18.50 (incl. servicekosten) en zijn beschikbaar via: www.p60.nl/16-10-2021/stones-sessions

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.