Op vrijdag 16 juli kan men in het Amsterdamse Bos weer meedoen met de FamilieSportChallenge. Het hele gezin is welkom van 9.30 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 15.30 uur.

“Een uitdagende ochtend of middag voor sportieve kinderen die samen met hun broers, zussen en ouders of verzorgers de strijd met andere teams aangaan”, zegt het Amsterdamse Bos.

Atletiek en meer

Er zijn voor deelnemers in totaal zes sportieve activiteiten: volleyballen, atletiek clinic volgen, golfen, frisbeeën en kickboksbootcamp. Het gezin dat de meeste punten weet te scoren heeft gewonnen. Deelnemers uit een team komen uit hetzelfde huishouden. De coronamaatregelen worden bij de FamilySportChallenge in acht genomen.

Alle sporten vinden plaats onder begeleiding van professionele trainers. De activiteit is onderdeel van Midzomer Mokum (www.midzomermokum.nl), het zomerprogramma dat de gemeente Amsterdam speciaal voor jongeren heeft ontwikkeld.

Aanmelding voor de activiteit verloopt via www.amsterdamsebos.nl/boskalender.

De Boswinkel, Bosbaanweg 5, (020) 2517840 is open van woensdag t/m vrijdag: 12.00 – 17.00 uur, zaterdag en zondag 10.00 – 17.00 uur.

www.amsterdamsebos.nl

Foto: Miriam Verhagen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.