Hoewel absoluut geen nieuws meer, omdat het Amstelveens Nieuwsblad al erover schreef, bereikt ons nu pas een persbericht over een van de drie zogeheten Sprankels, georganiseerd door Bibliotheek Amstelland en het aan Naeckte Brouwers in de voormalige Annakerk verbonden Amstelveens Boekenfeest. In die eerste sessie, die online wordt gehouden op woensdag 12 mei (19.30 uur), treedt Özcan Akyol (Eus) op.

De bekende tv-persoonlijkheid, die onder meer ‘Sterren op het Doek’ presenteert, schreef de literaire romans Eus en Turis en is daarnaast bekend door zijn columns in onder andere het Algemeen Dagblad en de daaraan verwante uitgaven Brabants Dagblad en BN / De Stem. Daarnaast treden Alyssa van Ommeren (bekend van The Voice of Holland 2021) en Spoken Word artiest Meliza de Vries op.

Vrijdenkers

Anders ontvangt amstelveenblog.nl omtrent alle activiteiten van Bibliotheek Amstelland informatie, maar in dit geval pas weken na het AN. Want Jacobine van den Hoek van het ‘boekenfeest’ in AnnA heeft een column daarin. Vandaar het amateurisme in de communicatie.

Gertrude Hoogendoorn van de Bibliotheek Amstelland en Jacobine van den Hoek beloven in de bieb met Eus te praten over onder meer de rol van kritische schrijvers in het publieke debat en die van hem in zijn interviewprogramma’s, waaronder zijn nieuwe tv-programma ‘Human – Vrijdenkers’. Maar ook wie zelf vragen aan Eus heeft, kan via de livestream stellen.

De streaming wordt georganiseerd in samenwerking met boekhandel Libris Venstra. Iedereen kan zich aanmelden via de site van bibliotheek Amstelland / agenda en ontvangt de link voor woensdag 12 mei 19.30 uur. Het programma duurt een uur. Vragen kunnen vooraf gemaild worden naar programmering@debibliotheekamstelland.nl.

Link: https://amstelland.op-shop.nl/2616/aan-tafel-met-eus/12-05-2021

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.