Die dagen later dan gepland, gaat het buitenbad van zwembad De Meerkamp open. Dat houdt verband met de aanhoudende vorst en het sneeuwpak dat we over ons heen kregen. Het bad gaat dus niet op zondag 14 februari open, zoals eerder gepland, maar op woensdag 17 februari. Er kan alleen in banen worden gezwommen en het water wordt verwarmd tot een temperatuur van 21 graden Celsius.

Meer informatie via info@meerkamp.nl of 088-8585185. De gemeente maakte financieel mogelijk dat AmstelveenSport het bad kan openen voor zwemverenigingen en zwemmers met een abonnement of rittenkaart. Ook wordt gewerkt aan een zwemprogramma voor de schooljeugd.

55 minuten

Het buitenbad is van 17 februari af elke dag open van 08.00 tot 17.00 uur en er kunnen 24 zwemmers per uur in. Alle bezoekers zwemmen maximaal 55 minuten, zodat de wisseling coronaproof kan verlopen. Dankzij een besluit van B&W gaat het bad in februari open in plaats van pas in mei.

De schoonmaak van het bad, het vullen en opwarmen is nu gaande en duurt met elkaar ongeveer drie weken. Mocht binnenzwemmen in de tussentijd weer mogelijk worden dan is het buitenwater zeer welkom als extra zwemwater.

Men kan zich online aanmelden voor zwemmen in het buitenbad  op www.meerkamp.nl of telefonisch (088-8585185). De Meerkamp adviseert op tijd te reserveren, want zij verwacht dat de animo groot is.

Foto: buitenbad nu besneeuwd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.