Als de gemeenteraad er op 16 december mee akkoord gaat, wordt het Stadsplein 90-95 aan het openbaar verkeer onttrokken. Hierdoor is het mogelijk de gevel uit te bouwen en de daar gevestigde winkelpanden te vergroten. Hiervoor moet de eigenaar nog een omgevingsvergunning aanvragen.

Stadsplein 90-95 bevindt zich aan de zuidzijde van het Stadsplein en grenst aan een entree naar het Binnenhof. Het plan om de gevels uit te bouwen past binnen de eerder door de gemeenteraad vastgestelde Ruimtelijke Uitwerking Visie Stadshart. Hierin staat dat er bij deze locatie, ook wel Townhouse genoemd, de mogelijkheid wordt gegeven een meer uitnodigende entree te maken.

Inzage

De grond wordt pas aan de openbaarheid onttrokken als de omgevingsvergunning onherroepelijk is en wanneer de VvE Townhouse heeft ingestemd met de uitbreidingsplannen. Over de inhoud daarvan is pas meer duidelijk als de eigenaar een omgevingsvergunning aanvraagt. Die aanvraag wordt ter inzage gelegd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.