Twee voorstellingen van het ‘Het liefdesdrama Constellations’ op vrijdag 30 oktober en de Amerikaanse komiek Greg Shapiro metLeaving Trumpland’ op zaterdag 31 oktober en zondag 1 november zij te zien in Schouwburg Amstelveen.

‘Het liefdesdrama Constellations’ is een voorstelling met Britte Lagcher en Beau Schneider en gaat over vrije wil en vriendschap. En over de multiversumtheorie. Maar ook over honing. En liefde. Marie en Roland ontmoeten elkaar op een feestje. Zij is natuurkundige, hij Imker. Ze gaan wat drinken, of misschien wel niet. Ze worden hopeloos verliefd. Of één van de twee is al verloofd. Misschien leven ze nog lang en gelukkig. Misschien niet lang, maar tragisch kort. Een geraffineerde reis door de liefde. Soms vrolijk en speels, altijd oprecht en verrassend. Constellations was te zien van West End tot Broadway en van China tot Peru.

Leaving Trumpland
De Nederlands-Amerikaanse komiek Greg Shapiro vraagt zich in de tweetalige verkiezingsspecial vol stand-up comedy, cabaret en improvisatie af of Trump in november gaat winnen. Of zal hij zijn verlies verklaren als een grote overwinning?

Als Trump wint, zal Shapiro overigens de eerste zijn om de winnaar te feliciteren: Vladimir Poetin. De voorstelling is ook een ode aan Nederland, een land dat inmiddels dichter bij het ideale Amerika ligt dan dat van Trump.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.