Van 2 tot 21 november wordt in de bibliotheek aan het Stadsplein de expositie  ‘Wat wil je kwijt over de coronatijd’ gehouden. Vijf ouderen die regelmatig activiteiten van Amstelring Dagbesteding bijwonen, delen hun verhaal en zijn gefotografeerd door fotograaf Ellard Vasen.

De Bibliotheek en Amstelring hebben vijf ouderen gesproken over hoe zij de coronaperiode ervaren. Deze verhalen zijn verwerkt in de foto’s die van hen zijn gemaakt. “De bibliotheek wil juist in deze tijd een platform zijn waar mensen hun verhalen met elkaar kunnen delen”, vertelt directeur Daphne Janson.

Misha de Jong van Dagbesteding & Inloop Amstelring voegt eraan toe dat de expositie een mooie manier is om ouderen een stem te geven. “De afgelopen periode is er veel over, maar lang niet altijd mét ouderen gesproken”, zegt ze.

De expositie is gratis te bezoeken tijdens openingstijden van de bibliotheek.

 

Kijk daarvoor en voor de maatregelen die de Bibliotheek toepast op:

www.debibliotheekamstelland.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.