Marketeer Hans Breuker, die ook al een boek schreef en uitgaf, heeft aan Ziederij 1 nu ook een galerie voor zijn eigen kunst en andere ‘popart kunstenaars’. Die werd door cultuurwethouder Herbert Raat geopend (foto). De galerie is van maandag tot en met vrijdag open van 09.00 tot 17.00 uur en op afspraak kan met er zaterdag en zondag terecht.

“Het is mooi te zien hoe Hans Breuker zijn droom najaagt en een kleine galerie voor zijn kunst begint.” zegt Raat, er overigens ook graag andere kunstenaars ziet.

Gratis

Galerie Breuker is gratis toegankelijk voor publiek. Door covid 19 kan men er op het ogenblik alleen op afspraak terecht (06 24 32 72 73) of hans@derelatiemarketeers.nl. De galerie wordt ook gebruikt als atelier. Kunst van Hans Breuker is een combinatie tussen streetart, popart en cartoons.

‘Scheppingsdrang’

Hij zegt veel werk in opdracht te maken, maar door zijn “ontembare scheppingsdrang” ook veel vrij werk te schilderen. “Al sinds ik me kan herinneren maak ik doodle tekeningetjes en later stortte ik me op graffiti. Toen ik ging werken heb ik altijd een dag vrijgehouden voor creatieve zaken en daar uiteindelijk met mijn marketingbureau m’n werk van gemaakt. Ik geloof dat creativiteit het pad naar geluk is.” www.galeriebreuker.nl

www.hansbreuker.nl

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.