Ter gelegenheid van de bevrijding na de Tweede Wereldoorlog, 75 jaar geleden, organiseert Openluchttheater Elsrijk een muzikale voorstelling. Die wordt gehouden op zondag 25 oktober (15.00 uur) in de grote zaal van Huis Elsrijk, zeg maar het gebouw van het Apostolisch Genootschap aan de Graaf Aelbrechtlaan 138 / 140. Medewerking verlenen The Forces Sweethearts, Marie Louise Nelemans en pianist Ed Boekee (foto).
Bekende songs van destijds, gezongen door Vera Lynn, Doris Day en the Andrew Sisters worden nu vertolkt door The Forces Sweethearts en Marie Louise Nelemans.

Adrew Sisters

The Forces Sweethearts worden gevormd door Saskia Egtberts, Jolien Kistemaker en Barbara de Wit. Zij zingen muziek uit de jaren ‘30, ‘40 en ‘50 van de vorige eeuw. De meest swingende en ontroerende nummers van o.a. The Andrew Sisters, Vera Lynn en Doris Day. Een muzikale reis door de tijd geheel in stijl uitgevoerd en afgewisseld met boeiende teksten, gedichten en grappige weetjes.

RIVM-richtlijnen

Marie-Louise Nelemans (1990) groeide op in Bavel en volgde al op jonge leeftijd

Marie Louise Nelemans

pianolessen bij Muziekschool De Nieuwe Veste; zij zingt ook. Naast de liefde voor muziek groeide er liefde voor theater en op haar zestiende ging ze naar de MusicAllFactory in Tilburg, daar kreeg ze musicallessen met specialisaties in zang en spel. Natuurlijk worden alle corona richtlijnen van het RIVM in acht genomen.

Dat betekent: max 30 bezoekers en bezoekers moeten zich vooraf aanmelden.
Dit kan via de website www.openluchttheaterelsrijk.nl  

Maar men kan ook een mail sturen naar aanmelden@openluchttheaterelsrijk.nl. Mondkapjes verplicht, houd  anderhalve meter afstand, desinfecteer de handen en blijf thuis als je je ziek voelt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.