Max Tak komt zondag 20 september (15.00 uur) in de Schouwburg Amstelveen met de familievoorstelling ‘Het best bewaarde geluid ter wereld’ voor iedereen van vijf jaar en ouder, waarin hij aangeeft dat de wereld vol geluiden zit, variërend van het smakken van een broertje tot het ritselen van de wind in de struiken.

Xantippe en haar broer onderzoeken alle geluiden van de wereld in het laboratorium dat ooit van hun vader was. Als er op een dag een bewaker in hun laboratorium staat met woeste verhalen over de echte wereld maken zij zich zorgen over de veiligheid van hun zeldzame geluidenverzameling. Een voorstelling vol live muziek en liedjes, achtervolgingen en geluiden die de weg kwijt zijn.

 Cabaret
Cabaretière Janneke de Bijl komt op woensdag 23 september om 20.00 uur terug naar Schouwburg Amstelveen met ‘Zonder zin kan het ook’. Zij is niet alleen streng voor zichzelf, maar ook voor de rest van de wereld, fileert haar relatie, haar gezapige omgeving en de zelfhulpcultuur, die ze natuurlijk eerst even zelf heeft uitgeprobeerd.

Janneke de Bijl. Foto: Anne van Zantwijk

Ze beantwoordt daarbij de volgende vragen: Hoe weet je of je ‘liefs’ of ‘groetjes’ moet schrijven? Wat kunnen mensen met kinderen leren van mensen met honden? En waarom lost hardlopen niks op?

Theateragenda
Donderdag 17 september staat Viggo Waas met zijn programma Meestervoorspeller voor een uitverkocht theater en speelt Vanja Rukavina solo Language. Zaterdag 19 september is via een live stream de openingsvoorstelling van NDT1 te zien in de Grote Zaal van de schouwburg en op zondag 20 september is er dus voor kinderen Het best bewaarde geheim van de wereld (5+), maar ook de première van de muziektheaterproductie The War of the Worlds. Woensdag  23 september speelt Janneke de Bijl haar theaterprogramma Zonder zin kan het ook.

Foto boven: Bart Grietens

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.