Zaterdag 22 augustus 19.00 uur en zondag 23 augustus 15.45 uur zijn André van Duijn en André Rieu te zien in Cinema Amstelveen. Dan wordt ‘Magical Maastricht: Verbonden door Muziek’ vertoond in de Grote Zaal van de schouwburg.

André Rieu is terug in de bioscoop dus. De filmische documentaire geeft een indruk van 15 jaar van betoverende concerten in André’s geboortestad Maastricht.

Koning van Wals

De Koning van de Wals heeft zijn meest spectaculaire optredens en gevoeligste muziekstukken geselecteerd en brengt de vrolijke sfeer van zijn iconische openluchtconcerten in Maastricht, regelrecht in de bioscoop. Geen zomer is compleet zonder de walsen van André Rieu en diens Johann Strauss Orkest. “Muziek brengt mensen samen, brengt hoop en brengt vrolijkheid- en dat is wat we nu meer dan ooit nodig hebben”, zegt hij.

Gesprek

Gastheer André van Duin heeft een persoonlijk gesprek met André Rieu, een exclusief interview vanaf Het Vrijthof in Maastricht. Ze praten over hoe het leven van de maestro is veranderd tijdens de pandemie, en wat dit voor de toekomst betekent. Hoe gaat het met hem als musicus in quarantaine? Maar ook als vader en grootvader?

Het is het noodzakelijk om vooraf online te reserveren via www.cinemamastelveen.nl (ook met een Cinevillepas).

Op de filmagenda staan verder nog de volgende titels: Der Fall Collini, Fahim, Hope Gap, The Kingmaker Imelda Marcos, De Piraten van Hiernaast en Engel. Bekijk het complete filmaanbod inclusief aanvangstijden op www.cinemaamstelveen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.