Op vrijdag 21 (15.30 tot 18.00 uur) en woensdag 26 augustus (14.30  tot 17.00 uur) houdt voetbalvereniging Amstelveen Heemraad weer een zogenoemde Vriendinnendag. Bij deze editie zullen er speciale gasten aanwezig zijn, meldt de vereniging, die niet wil zeggen wie dat dan wel zijn. Men kan wel wat hints vinden op www.vriendinnendag.info. Daar kan men zich ook informeren en aanmelden.

De vriendinnen gaan trainen als een echte prof, zegt de vereniging. “Daarmee is een carrière als profvoetbalster misschien wel dichter bij dan de meiden denken.”

Acht teams

Op vrijdag 4 september gaat de Eredivisie Vrouwen weer van start. Acht teams strijden met elkaar om het landskampioenschap. Dit seizoen zal er extra media aandacht zijn voor de competitie. Naast meer samenvattingen zullen er ook veel wedstrijden live uitgezonden worden. Hierdoor zal de populariteit van het vrouwenvoetbal alleen maar toenemen, verwacht Amstelveen Heemraad.

Inspiratie

“Voor veel jonge meiden zal het een inspiratiebron zijn om ook te gaan voetballen.” En wie de droom hebben profvoetbalster te worden. Alsmede voor wie alleen maar eens een balletje wil trappen, zijn de twee Vriendinnendagen bedoeld. Deelname aan de Vriendinnendagen is gratis en geheel vrijblijvend.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.