De Theatergroep Houtjetouwtje speelt zondag 19 juli (16:30  uur) de voorstelling ‘Vos en Haas in gevaar’ voor iedereen die ouder is dan vier jaar in het Amstelveens Poppentheater. Een muzikale poppentheatervoorstelling voor jong en oud.

Haas leest een prachtig sprookjesboek. Terwijl zij droomt van een prins die haar komt redden, wil Vos met haar spelen. Na de voorstelling ‘Een feest voor Haas’ is theatergroep Houtjetouwtje terug met het micro-spektakel ‘Vos en Haas in gevaar’. Oude bekenden en nieuwe gezichten  komen tot leven in hun reizende bibliotheek vol mooie verhalen.

Reserveren kan via: www.amstelveenspoppentheater.nl, info@amstelveenspoppentheater.nl; Whats App: 0631948380 of Telefonisch 0206450439

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.