Tot de talloze bedrijven en instanties die weer open zijn, hoort van morgen (woensdag 3 juni) af ook het zogenaamde ‘belevingscentrum’ Amstelveen InZicht, boven de bibliotheek aan het Stadsplein 103. In het voorlichtingscentrum over A9, Amstelveenlijn en Stadshart zijn maatregelen getroffen om een bezoek veilig te laten verlopen. Ook de openingstijden zijn veranderd en minimaal.

Voor een veilig bezoek voor zowel bezoekers als medewerkers zijn er verschillende aanpassingen gedaan in het centrum. Zo kan het alleen via de bovenste etage (niveau 2) worden betreden. Bezoekers wordt gevraagd hun handen te desinfecteren bij binnenkomst. Er is binnen een looproute en bezoekers verlaten het centrum via de nooduitgang van de bibliotheek (niveau 1). Medewerkers lopen niet langer met bezoekers mee. Bij de ingang is een balie waar op een veilige manier vragen kunnen worden gesteld. Ook staan apparaten als de virtual reality auto en tram uit.

Openingstijden

Het centrum is alleen op woensdag- en donderdagmiddag open van 13:00 tot 17:00 uur. Tot wanneer deze aangepaste openingstijden gelden is nog niet bekend.

In Amstelveen InZicht werkt de gemeente Amstelveen samen met Rijkswaterstaat, afdeling Metro en Tram van Amsterdam en de Vervoerregio Amsterdam. Bezoekers krijgen een inkijkje in het Amstelveen van de toekomst. Er is informatie te vinden over de werkzaamheden voor de vernieuwing van de Amstelveenlijn, de verbreding van de A9 en ontwikkelingen in het Stadshart.

1 REACTIE

  1. Er komt toch geen hond en je wordt er niets wijzer. Je krijgt er hoogstens een verhelderend kijkje in de kloof tussen ambtenarij en burgers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.