Als Museum JAN aab de Dorpsstraat op 1 juni weer open gaat, zijn eindelijk de tentoonstellingen van Jan Cremer en Roy Lichtenstein te zien. Die exposities zijn daartoe ook verlengd tot respectievelijk 25 en 4 oktober.

Uiteraard zijn er de nodige maatregelen getroffen om een bezoek aan het museum zo veilig en comfortabel mogelijk te laten verlopen. De huidige tentoonstelling ‘Cremer — Noordwaarts 2010-2020’ wordt verlengd tot en met 25 oktober en ook de tentoonstelling ‘Roy Lichtenstein —Pop Art’ in Print zal langer te zien zijn, tot en met 4 oktober.

Verbeelding

Van tweede Pinksterdag af is Museum JAN weer geopend volgens de normale openingstijden. De veiligheid en gezondheid van bezoekers en medewerkers staan hierbij voorop. “Juist in deze tijd hebben we verbeelding, troost en inspiratie nodig”, zegt museumdirecteur Marieke Uildriks. “Veel mensen missen het rond te kunnen dwalen tussen de kunst, om zich te verwonderen of simpelweg te genieten. We kunnen niet wachten om mensen weer te mogen ontvangen en hen kunst te laten beleven op een manier die de afgelopen twee maanden niet mogelijk was.”

Maatregelen

Bezoekers kunnen een ticket reserveren voor een bezoek via de website museumjan.nl, per email of telefonisch. Dit stelt het museum in de gelegenheid het aantal personen dat tegelijkertijd in het museum aanwezig is goed te reguleren. Daarnaast is er een looproute aangegeven en verlaat iedereen het museum via de achteruitgang. Uiteraard worden er extra hygiënemaatregelen getroffen voor zowel bezoekers als medewerkers.

Verlenging

De huidige tentoonstellingen zouden opengaan voor publiek, op de dag dat het museum moest sluiten. Omdat nog niemand deze heeft kunnen zien worden ze beide verlengd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.