Omdat welzijnsorganisatie Participe Amstelland door de maatregelen in de strijd tegen corona alle cursussen op de wijkcentra en andere locaties moest stoppen, is zij nu uitgeweken naar de lokale tv-zender voor beweging voor senioren.

Die lessen bij de gymclubs worden vooral gemist nu velen aan huis zijn gekluisterd. Om ouderen toch een lesje te laten volgen en zo in beweging te blijven, zendt RTV Amstelveen sinds donderdag (19 maart) een filmpje uit van bewegingen onder leiding van docente Manuela Koch. Die bewegingen kunnen senioren dus meedoen. Die komen twee keer per uur voorbij. RTVA zit bij Ziggo op kanaal 42.

Omdat veel oudere cursisten geen computer hebben, zullen medewerkers van Participe hen attent gaan maken op de uitzendingen, zodat ze thuis toch in beweging kunnen blijven. De film is overigens ook te zien op https://youtu.be/TiJ_9ZEEwyo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.