De viering van de 80e verjaardag van saxofonist Hans Dulfer, die op 4 april zou zijn in P60, is verplaatst naar zaterdag 4 september. Dulfer gaat in het kader van zijn 80ste verjaardag op tour.

Hans Dulfer

‘Dulfer 80 – Looking Back To The Future’ is de title van de show. Hij speelt in 2020 al vijfenzestig jaar op podia. Dulfer presenteert een band met gerenommeerde muzikanten en vers repertoire doorspekt met notoire Dulferklassiekers.

Hart en nieren

Dulfer is jazzmuzikant in hart en nieren. In zijn lange carrière mocht hij het podium delen met Nederlands muzikanten als Jan Akkerman en Herman Brood. Daarnaast heeft Dulfer zich met zijn roemruchte en vooruitstrevende formaties (Perikels, Reflud, Big Boy) opgewerkt tot een van de bekendste saxofonisten van Nederland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.