De Gemeentegids 2020, die klaar is, wordt niet meer huis-aan-huis verspreid. Men kan het boekwerkje ophalen bij wijkcentra, het raadhuis en diverse boekhandels. Ook in digitale vorm is een digitale gids beschikbaar. In de gemeentegids staan (contact) gegevens van bedrijven, instellingen en verenigingen binnen de gemeente. Daarnaast bevat de gids telefoonnummers, openingstijden en informatie over de gemeente. 

Bij de wijkcentra Alleman, ’t Open Hof, De Bolder, Westend, De Meent, MOC, ’t Pluspunt, Dorpshuis De Nesse en het Noorddamcentrum ligt de gemeentegids, alsmede bij de bibliotheken Stadshart en Westwijk. En verder bij de boekhandels Blankenvoort aan de Rembrandtweg en Bruna (Groenhof en Kostverlorenhof). En tenslotte kan men de gids opvragen bij de uitgever (Lokaal Totaal) via 0223-661425 of een e-mail sturen naar info@lokaaltotaal.nl.

 Digitale Gids

De gemeentegids is digitaal te bekijken. Voordeel hiervan is dat men de meest actuele informatie ter beschikking heeft, vindt de gemeente. Het actueel houden van gegevens is belangrijk voor de vermelde organisaties en verenigingen. Die kunnen wijzigingen online doorgeven en deze worden direct verwerkt in de digitale versie en in de nieuwe gids van volgend jaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.