Allemaal dieren spelen en de hoofdrol in het Amstelveens Poppentheater tijdens de voorjaarsvakantie. Op zaterdag 22 februari (15.30 uur) spelen Kees en Koos hun afscheidsvoorstelling ‘Nee-eend’ voor tweejarigen en ouderen. Een dag later is er om 10.30 uur de voorstelling ‘Danie’s Dolle Dierenwinkel’.

NEE-EEND is een vrolijke peutervoorstelling waarin meegespeeld mag worden. Er zijn liedjes over zich vervelen en er wordt geknuffeld met de donderwolk. De voorstelling is geinspireerd door het bekroonde prentenboek van 2020 “Moppereend”.

Na hun succesvolle peutervoorstellingen  ‘Aardig Molletje’, ‘Blij Visje’ en ‘Drakentongetje’ van het Poppentheater, die zowel binnen als buiten in het Broersepark zijn gespeeld, spelen Kees en Koos nu bij ons hun allerlaatste voorstelling.

Marionetten

Zondag 23 februari om 10.30 uur is dus de voorstelling  ‘Danie’s Dolle Dierenwinkel’ van Scratch Marionetten te zien. Bibi mag van haar moeder rondkijken in Danie’s Dierenwinkel. De oude Danie laat zijn verzameling dieren zien. Daar zitten hele bijzondere tussen: meneer Piep de reuzenrat,  Ella de dansende vogel en Dwiggy het dweilmonster.

Toegangsprijs bij alle voorstellingen per kaartje: € 9,00. Reserveren kan via www.amstelveenspoppentheater.nl

info@amstelveenspoppentheater.nl  of via 020-6450439

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.