Wie er vijf euro voor over heeft (inclusief koffie voor- en een drankje achteraf) kan de lokale talkshow BV Amstelveen, tegenwoordig AmstelveenSpreekt geheten, kan in boekhandel Venstra aan het Stadsplein maandag 24 februari (18.00 uur) bijwonen. Die gaat deze keer over vrijheid, in het kader van 75 jaar bevrijding na WOII.

Het thema wordt belicht via oude verhalen, oude bronnen en nieuwe geluiden. Wat is vrijheid eigenlijk? “Vrijheid waarvan is iets anders dan vrijheid waartoe”, zegt filosoof Frank Meester, die dus ook in de talkshow aanwezig is. En de vaste columnist, ‘stadsdominee’ geheten, Werner Pieterse vertelt over vrijheid van toen en nu en maatschappelijk werker van Iraanse afkomst Mounes Tafakori over die in verschillende culturen. Met muziek van muziekgroep Simorgh.

Aanmelden kan via www.amstelveenspreekt.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.