Op 7 februari heeft de burgemeester een woning laten sluiten aan de Fideliolaan. Het pand werd gebruikt voor de productie en distributie van joints, wat dus in strijd is met de Opiumwet (Wet Damocles).

Op 7 februari stelde de politie vast dat de woning werd gebruikt voor de productie en distributie van joints. De politie heeft het pand onmiddellijk ontruimd. Diezelfde dag besloot de burgemeester het pand te sluiten. Komende drie maanden is het verboden de woning te betreden.

Overlast

Met de sluiting wil de gemeente drugsoverlast tegengaan en voorkomen dat het pand opnieuw voor illegale activiteiten wordt gebruikt. Het produceren en distribueren van drugs is een vorm van ondermijnende criminaliteit. Het bestrijden van ondermijning is een speerpunt van de gemeente.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.