Op dinsdag 25 februari (20.00 uur) houdt Kees van den Bosch bij Boekhandel Blankevoort aan de Rembrandtweg een lezing over het creëren en behouden van een goede relatie met je (levens)partner, met als titel Zelfinzicht: de oplossing voor relatieproblemen. Kosten: € 5.


De bron van de lezing is wetenschappelijk onderzoek, theorie, praktische toepassing en ervaringen die elke relatie stabieler maken, rustiger en leefbaarder, maar zeker niet saai.
Met de kennis, het inzicht en de uitvoering van onderling uitgewisselde rationele en emotionele ervaringen  ontstaat bruikbaar inzicht en begrip in een relatie.
Wederzijds inzicht verkleint de kans op escalatie en creëert veel ruimte voor autonomie, onderlinge waardering en vriendschap als waardevolle toevoeging aan de bestaande liefdesrelatie.

Bedrijfskunde

Kees van den Bosch (75) studeerde sociale pedagogiek, andragologie, psychologie en bedrijfskunde. Hij werkte 19 jaar bij het Sociaal Fonds Bouwnijverheid en stichtte in 1991 het Instituut voor Management en Bedrijfskunde. Hij deed post-HBO-opleidingen en in samenwerking met KEELE University de opleiding tot Master Business Administration (MBA). Van den Bosch doceerde psychologie, businessethiek en management, en werkte een periode samen met professor dr. P.C. van de Griend (†2001) inzake diens Mentaliteitenleer. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via boekhandelblankevoort@planet.nl of 020 6455694.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.