Een voorstelling over Robin Hood van (poppen) Theater Gnaffel is zondag 23 februari (14.30 uur) te zien in de schouwburg door iedereen die ouder is dan vier jaar. Foto: Erik Franssen

Iedereen kent het verhaal van Robin Hood: Prins Jan besteelt het land om er zelf rijk van te worden. En onze held Robin steelt van de rijken om de armen te helpen. Robin Hood is eerlijk en goed en Prins Jan bakt er niets van.

En Marian? Zij is het mooie meisje. Maar klopt dit verhaal wel? En wat is nou eerlijk? Drie poppenspelers vertellen het verhaal van Robin Hood maar spelenderwijs belanden ze in een nieuw verhaal. Een komische en originele voorstelling over eerlijkheid en goed en kwaad. Muzikaal poppenspel met muziek van Herman van Veen.

Dinnershow Faulty Towers
Na het gigantische succes van Faulty Towers The Dining Experience op grote buitenlandse Festivals komt de Dinnershow voor een korte tournee naar Nederland. Op woensdag 4 maart (18.30 uur) wekken hoteleigenaar Basil, zijn echtgenote Sybil en ober Manuel met hun dinneract John Cleese’s onvergetelijke Faulty Towers tot leven. In de Kleine Zaal van de schouwburg bouwen zij hun Faulty Towers restaurant op. Aan dinertafels geniet het publiek van Manuel’s gestuntel. Met een plastic smile probeert Sybil te redden wat er redden valt. Wie in het hotel dineert, geniet van de chaos en hilariteit, laat zich bedienen door Sybil, Basil en Manuel, vertolkt door ’s werelds beste imitatoren van het illustere trio uit één van de beste televisiekomedies ooit. Engelstalig, maar zeer toegankelijk!

Meer info en kaarten: www.schouwburgamstelveen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.