Op zondag 16 februari om 14.30 uur is de poppentheatervoorstelling voor iedereen vanaf 4 jaar ‘Reismuis’ door Garage TDI te zien. Op maandag 17 en dinsdag 18 februari om 14.30 uur brengen Milan Schleijpen en Marijn Maurits de 4+ voorstelling ‘Soep’.

Muis Dingeman reist in ‘Reismuis’ met zijn vrouw Souris en kinderen de wereld rond, in hun gezellige nestje achter het nummerbord van een toeristenbus. Ze zijn heel gelukkig. Tot hij in Dover de boot mist en zijn familie  ziet wegvaren. Hij roept nog: ‘Kom terug!’ Maar de boot is al te ver …

Papegaai

Gelukkig krijgt hij hulp van papegaaiduiker Alky, van de Antilliaanse Jan-van-gent Wesley, van wel honderd Chinese visjes, van de Turkse ezel Gelan en van nog vele andere bijzondere en vaak onverstaanbare dieren. Reismuis gaat over vreemde talen, andere culturen en grappige gewoontes.

Soep

Hoe kook je soep naar oma’s recept? En waar komen al die ingrediënten eigenlijk vandaan? Dat zij de centrale vragen in ‘Soep’, waarin de ui reist door een landschap van broccoli. Men vindt prachtige verhalen over de oorsprong van zijn eten.  Een beeldende, energieke voorstelling met een grote dosis humor en een snufje peper en zout.

Toegangsprijs bij alle voorstellingen: € 9,00. Reserveren kan via www.amstelveenspoppentheater.nl; info@amstelveenspoppentheater.nl of via 020-6450439

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.