Donny Roelvink (1997) – zoon van zanger Dries en broer van de in opspraak geraakte Dave – is zaterdag 15 februari tussen 12.30 en 14.00 uur bij Libris Venstra aan het Stadsplein om te vertellen over zijn boek Donny, vragen te beantwoorden en te signeren.

In zijn allereerste boek vertelt hij zijn levensverhaal. Van een jongen met depressieve gevoelens naar de zelfverzekerde Donny die hij nu is. Sport en voeding waren volgens hem zijn redding en hebben hem geholpen de juiste keuzes te maken en door te zetten op lastige momenten in zijn leven. In zijn boek is Donny openhartig over zijn familie, over de druk om te presteren en dat het niet altijd tof voelde om ‘de zoon van’ te zijn. Hij hoopt met zijn boek anderen te inspireren.

Media

‘Het is nooit te laat om te veranderen en een andere weg in te slaan en daardoor gelukkiger te worden en je doelen te bereiken’, zegt hij.  Donny Roelvink is een Nederlands model, acteur en mediapersoonlijkheid. Hij kreeg vooral naamsbekendheid als zoon van Dries en broertje van Dave. Daarnaast is hij bekend van verschillende programma’s waaronder De Roelvinkjes, Temptation Island VIPS , Expeditie Robinson en momenteel actief in Dancing on Ice op SBS6. Donny is fanatiek fitnesser en heeft inmiddels meer dan 370.000 volgers op Instagram. Toegang: vrij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.