In de voorjaarsvakantie is er weer van alles te beleven in Schouwburg Amstelveen. Een bomvol programma met theatervoorstellingen, films en de Musical4Daagse voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar.

Wie zes jaar of ouder is. kan op zondag 16 februari om 15.00 uur de Familiemusical Peter Pan zien. Fantastische avonturen wachten op Wendy als Peter Pan haar slaapkamer binnenvliegt en haar meeneemt naar de magische wereld van Nimmerland. Het elfje Tinkerbel leert Wendy vliegen. Is zij klaar om samen met Peter Pan de strijd aan te gaan met de beruchte Kapitein Haak?

Circus
Ook op zondag 16 februari is er voor wie eveneens ouder is dan zes jaar om 14.30 uur een Circustheater te volgen. ’s Avonds bij het schijnsel van het nachtlampje komen ze tevoorschijn. Kleine schaduwfiguurtjes die dansen door de nacht. Ze nemen je mee op avontuur naar een wereld waar niemand anders komt. Je vliegt door de lucht, maakt salto’s en balanceert ondersteboven op je handen. Een grenzeloze theatrale reis vol spectaculaire acrobatiek.

Op woensdag 19 februari is 19.30 uur de Theaterclown Jamie Adkins te zien voor iedereen die ouder is dan acht jaar. Jamie Adkins is een sympathieke clown die het schopte van straatartiest in San Diego tot lid van Cirque du Soleil. Clownerie, balanceren en jongleren doet Adkins met een natuurlijke flair. Critici vergeleken Adkins met Charlie Chaplin en Buster Keaton.

Repelsteeltje

Ook voor wie ouder is dan acht jaar is er vrijdag 21 en zaterdag 22 februari om 19.00 uur en zondag 23 februari om 15.00 uur de familievoorstelling Repelsteeltje van Theater Rotterdam. Het gaat om de blinde prinses Repelsteeltje. Theater Rotterdam (voorheen Ro-Theater) maakt de leukste familievoorstellingen. ‘Repelsteeltje en de blinde prinses’ is het nieuwe uitbundige theaterfeest vol grappige verwikkelingen, liedjes en magische toverkunsten. Er is van alles aan de hand in het bos, op het paleis en onder de grond. Repelsteeltje kijkt wie hij met zijn tovenaarskunsten kan helpen. En dan arriveert er ook nog een geheimzinnige gebedsgenezeres aan het hof.

Ook in Cinema Amstelveen draaien tijdens de voorjaarsvakantie dagelijks de leukste kinderfilms, zoals Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn en De Grote Slijmfilm

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.