Zaterdag 1 februari (15.00 uur) opent sportwethouder Rob Ellermeijer het internationaal karatekampioenschap IKO Kyokushinkaikan aan de Jane Addamslaan 11. Honderdzestien karateka’s uit tien landen strijden er om  de eerste plaats in Kyokushin karate. De kampioenschappen zijn georganiseerd door de Vereniging International Karate Organization Kyokushinkaikan Nederland (IKO Nederland).

Behalve wethouder Rob Ellermeijer is de Branch Chief van IKO Nederland sensei, Bolek Stefanow (3 Dan), bij de openingsceremonie.

Vanaf 15.30 uur tot 16.15 uur zullen de karateka’s strijden om de IKO Nederland Cup in katas (formele oefeningen). Vanaf 16.20 uur vindt full contact kumite plaats (gevechten).

De prijsuitreiking is om 20.15 uur. Ook de karateka’s van Dojo Amstelveen nemen deel in de strijd om de titel van de beste karateka.  IKO Nederland verzorgt karatelessen onder meer in Amstelveen en Amsterdam (www.ikonederland.nl). Voor vragen kunt u terecht bij de secretaris van IKO Nederland de heer Marcin Lewandowski  (tel. 0643368066, e-mail: amstelveen@ikonederland.nl).

Foto: amstelveenweb.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.