‘De vader en twee zonen’ heet het stuk dat aan het einde van een theaterweekend voor jongeren wordt opgevoerd in de Paaskerk aan het Augustinuspark  op zondag 9 februari om 10.00 uur.

In het weekend van 7 tot en met 9 februari maken jongeren van 12 tot en met 18 jaar uit verschillende kerken in Amstelveen en omgeving in één weekend een musical over het Bijbelse verhaal ‘De vader en twee zonen’, blijkbaar gebaseerd op de geschiedenis van Abraham, die eerst Ismaël verwekte bij de slavin Hagar en later de beloofde zoon Izak kreeg bij zijn vrouw Sara. Jongeren doen mee aan muziek, toneel, decor of techniek. Samen met veel vrijwilligers wordt er een weekend hard gewerkt aan dit theaterstuk.

De grote lijnen worden voorbereid, maar het echte werk vindt plaats tijdens het weekend zelf. Om het resultaat te zien is iedereen welkom op zondag 9 februari vanaf 10.00 uur in de Paaskerk.

Wie zin heeft mee te doen, kan zich aanmelden vóór donderdag 6 februari 20.00 uur bij jeugdwerker Nienke van der Heiden. Bij informatie: nienke@pga-b.nl of www.pjramstelveen.nl

1 REACTIE

  1. Ik zit mij nog altijd af te vragen waarom die zaaltjes beneden de Paaskerk zo weinig gebruikt worden. Heel vaak staat het gewoon leeg. Vroeger was hier van alles te doen. Vooral omdat het MOC ook voor puur commerciële activiteiten wordt gebruikt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.