In ontmoetingscentrum AnnA, de voormalige Annakerk aan de Amsterdamseweg 22 zijn in februari diverse muziekoptredens. Woensdag 1 februari (10.00 tot 24.oo uur) wordt er een zogenoemde apres-ski-party gehouden met DJ Axel, onder het motto ‘Naeckt in de sneeuw’, blijkbaar een knipoog naar de in AnnA gevestigde brouwerij De Naeckte Brouwers. De toegang is gratis.

Dat laatste geldt ook voor zondagse optredens van singers-songwiters om 16.00 uur. Zondag 2 februari staat er met gitaar Jordi Martin. Op 16 februari Stonehouse, alias Reid Steenhuis. Hij brengt composities die doen denken aan bands uit de sixties en seventies, als The Beatles, The Beach Boys, The Zombies, the Kinks en Queen. Zondag 23 februari is Teddy Macrander er met een combinatie van country, folk & pop.

Gluren

Voor Gluren bij de Buren stelt ook AnnA zijn deuren open oo zondag 9 februari, van 12.00 tot 17.00 uur. Men vindt er dan huiskamerconcerten van lokale talenten. Op dinsdag 25 februari is er om 19.30 uur een samenzang evenement, onder meet motto ‘samen zingen en culturen ontdekken’. Men kan zich daarvoor aanmelden via joysing.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.