Op dinsdag 3 maart (19.00 uur) start een gratis cursus online communiceren met de overheid bij de bibliotheek aan het Stadsplein. Binnenkort komt de belastingaangifte er weer aan. Voor wie hier digitaal niet helemaal uitkomt, organiseert Bibliotheek Amstelveen de 4-delige cursus Digisterker. Die wordt behalve op 3 maart, gegeven op de dinsdagen 10, 17 en 24 maart.

De cursus Digisterker is bedoeld voor mensen die enige ervaring met de computer hebben, maar wat onzeker zijn in het online regelen van overheidszaken. Hierbij kan men denken aan de belastingaangiftes of het aanvragen van verschillende soorten toeslagen.

Op zak

Met de cursus op zak gaat men voortaan zelfstandig aan de slag met het online regelen van je overheidszaken, zegt de bieb. ‘Geen onzekerheid meer over welke formulieren nodig zijn en waar men die kan vinden. Plus en een hoop tijdsbesparing doordat men niet meer heen en weer naar het gemeentehuis hoeft.’

Meer informatie over de cursus is te vinden op de website van de Bibliotheek www.debibliotheekamstelland.nl. De cursus is gratis, graag even aanmelden via de website.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.