Op donderdag 30 januari komt Maestro Gad Lev met de voorstelling Virtuoso naar P60. In die show versmelt hij het klassieke strijkkwartet met een drumset en duikt hij in de wereld van pop- en rockmuziek. Een avond vol covers, van 80’s hits tot de meest recente uit de popmuziek. Maestro Lev heeft in de meest bekende zalen over de hele wereld opgetreden, samen met bekende artiesten als Barenboim, Mehta, Dudamel en Masur en Perlman. Ook trad hij op voor koningen, presidenten en ministers. Verder heeft hij verscheidene internationale prijzen in ontvangst mogen nemen. Info & Tickets: https://www.p60.nl/30-01-2020/virtuoso

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.