Op zaterdag 1 februari is Nabucco, dé operaklassieker van Verdi, te zien in Schouwburg Amstelveen. Een hartstochtelijke opera over macht, vrijheid en liefde met ongelooflijk mooie muziek. Verdi’s opera is beroemd door het slavenkoor (Va pensiero) dat in Italië uitgroeide tot het tweede volkslied. Het Charkov City Opera & Ballet produceert klassieke opera’s in een geheel nieuwe stijl op hoog internationaal niveau. Gratis inleiding om 19.00 uur.

In de familievoorstelling Grupo Sportivo (6+) vertaalt Introdans de bewegingen van sporters naar dans. Op zondag 2 februari om 15.00 uur kan men in Schouwburg Amstelveen zien waar dat toe kan leiden: mooie, gekke, grappige, betoverende choreografieën, pakkend en aanstekelijk voor alle leeftijden. Voetbal, turnen, acrobatiek, het komt allemaal aan bod. De titel Grupo Sportivo is een knipoog naar Gruppo Sportivo, de Nederlandse popband die eind jaren zeventig successen vierde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.