Onder het thema ‘western’ wordt zaterdag 8 februari en zondag 9 februari de volgende zogenoemde ‘speelstuif’ gehouden in De Meent aan Orion 3. Dat houdt in dat het ontmoetingscentrum verandert in een speelparadijs, de grootste binnenspeeltuin in Amstelveen. Alle kinderen in de basisschoolleeftijd zijn van harte welkom op één of beide dagen van 10.00 tot 16.00 uur.  Wethouder Frank Berkhout verricht zaterdag 8 februari om 10.00 uur de opening.

Wegens het thema ‘western’ kunnen kinderen als cowboy te komen spelen, maar gewoon als zichzelf komen, is net zo prima, zegt de organisatie. “Wij zorgen in ieder geval dat een groot deel van de activiteiten een western-uitstraling heeft.”
In de Saloon is genoeg lekkers om de trek te stillen.

Spellen

Verder zijn er in de Speelstuif veel doe-spellen, de kinderen kunnen zich laten schminken, knutselen, tekenen met zand of een speurtocht maken. De sporthal is weer een groot speelparadijs met diverse attracties en springkussens, zoals de Happende Haai en het griezelige spookhuis. Ook is er voldoende te eten en te drinken, zoals popcorn, ijs, een broodje worst en limonade.

Kaarten

De kaartverkoop is gestart voor de Speelstuif. Aan de balie in De Meent zij er per dag maximaal 500 kaarten. In de voorverkoop kosten die € 6,50 per dag (inclusief limonade, popcorn, broodje en een ijsje) en tijdens de Speelstuif zelf € 7 (zolang de organisatie nog niet aan het maximale aantal van 500 verkochte kaartjes zit). Houders van de Amstelveenpas krijgen per kind voor één dag een toegangskaartje gratis, mits vooraf gehaald. Meer informatie: www.facebook.com/speelstuif.

Vrijwilligers nodig

Er zijn veel vrijwilligers nodig om de kinderen een paar prachtige dagen te kunnen geven. Wie een dag of dagdeel kan helpen, is heel welkom.  Ook bij de opbouw op vrijdagavond 7 februari of bij de afbouw op zondagmiddag 9 februari om 16.00 uur zijn vrijwilligers nodig. Aanmelden via een e-mail naar speelstuif@live.nl. Voor vragen of om zich op te geven als vrijwilliger kan men ook bellen: 020-6438015.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.