Musicalvereniging OVA viert haar 50-jarige bestaan met de opvoering van de familiemusical Big Fish, waarvoor de leden in maart voor het eerst het script van kregen. Op vrijdag 27 en zaterdag 28 maart staat OVA er drie keer mee op de planken van Schouwburg Amstelveen.

“Extra bijzonder aan deze productie is dat we pas de tweede Nederlandse verenging zijn die hem gaan opvoeren én dat we een eigen vertaling hebben laten maken door Mark van der Heijden”, zegt voorzitter Maura Breur.

Operette

In oktober 1970 is OVA opgericht. De vereniging begon met het opvoeren van operettes en is zich de afgelopen jaren meer gaan focussen op grote musicals, zoals Evita, Ciske de Rat – de Musical, Beauty and the Beast en Jekyll & Hyde. En in het jubileumjaar dus Big Fish. Weer een prachtige aanwinst in dit rijtje musicals, vindt Breur. “Een prachtig fantasierijk verhaal met een hartverwarmende boodschap. Verwacht reuzen, zeemeerminnen, cowboys op het toneel. Een feestje voor heel de familie.”

Vader en zoon

Big Fish is een familiemusical over de onvoorwaardelijke liefde tussen vader en zoon. De musical gaat over het bijzondere leven van Edward Bloom, die naar eigen zeggen een buitengewoon leven leidt. Hij vertelt zijn zoon Will de meest fantasierijke en spectaculaire avonturen met heksen, reuzen, circusartiesten en over ware liefde die de tijd doet stilstaan. Als Will op het punt staat zelf vader te worden, besluit hij om voor eens en altijd het ‘ware’ levensverhaal van zijn vader te achterhalen. Men kan overigens mee spelen, zingen en dansen in Big Fish. OVA is nog op zoek naar mannen die het ensemble willen versterken. Meer informatie over de voorstelling of zich aan te melden:

www.ova-amstelveen.nl

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.