De computerclub voor senioren ASCC houdt donderdag 16 januari van 14.00 tot 16.00 uur een gratis wijkinloop in De Buurtkamer Keizer Karelpark aan de Lindenlaan 75 (MOC). En van nu af is de ASCC daar elke derde donderdag van de maand om deze tijd. Dat gaat gepaard met een gratis kopje koffie of thee.

Bezoekers, zowel leden als niet-leden, kunnen vragen stellen over pc, laptop, tablet en smartphone (Apple, Android en Windows). Een praatje maken over de ontwikkelingen van computers mag natuurlijk ook. Denk hierbij aan het gebruik van apps, mijnoverheid.nldigid.nl enzovoort.  Bij vragen wordt gevraagd de laptop, tablet of smartphone mee te nemen. Er zijn een paar vrijwilligers van de ASCC aanwezig om vragen over IPad, iPhone, Android, Windows te beantwoorden.

Volwassenen

De ASCC is opgericht door senioren voor senioren. Hoewel de naam van de vereniging anders doet vermoeden, is de Amstelland Senioren ComputerClub er allerminst alleen voor 65-plussers. De club is bedoeld voor volwassenen die computerkennis niet met de (school)paplepel ingegoten kregen, meldt de organisatie.

De Buurtkamer KKP organiseert sociale activiteiten en biedt ruimten aan voor ontmoeting en trainingen. Er zijn overdag en ‘s avonds taallessen, kinderactiviteiten, vrouwenpraatgroepen, eenmalige bijeenkomsten, workshops, kleinschalige evenementen, voorstellingen, vergaderingen en er wordt gekookt door vrijwilligers voor Café Internationale.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.