Op zondag 12 januari (12.00 uur) vindt het eerste koffieconcert van 2020 plaats in de Kruiskerk aan de Van der Veerelaan 30a. Tsjaikovski’s beroemde pianotrio opus 50 in a-klein wordt door drie musici uitgevoerd. Van 11.30 uur af is iedereen welkom en het concert duurt iets minder dan een uur. De toegang is vrij. Er wordt een deurcollecte gehouden.

Runa ’t Hart

Violiste Ruña ’t Hart komt spelen samen met Kalle de Bie, cello, en Sean Rooney, piano. Pjotr Iljich Tsjaikovski is een van Ruslands beroemdste romantische componisten. In 1882 maakte hij zijn enige trio voor viool, cello en piano. Hij componeerde het naar aanleiding van de dood van zijn vriend en leermeester Nikolai Rubinstein. Het is een tweedelig werk en in beide delen komt een treurmars voor. De uitvoering op 12 januari gebeurt door drie jonge, veelbelovende en bevlogen musici die sinds enige jaren hun opleiding aan het conservatorium van Amsterdam hebben afgerond. Ze hebben ieder hun hart verpand aan kamermuziek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.