Op vrijdag 27 december om 13.00 uur of 14.30 uur is er in de Boswinkel van het Amsterdamse Bos een zogenoemde Mad Science Workshop. Het thema van deze dag is: Supersnelle Scheikunde. Er komen vragen aan de orde als: Wat is een chemische reactie en hoe kun je die zelf veroorzaken en misschien zelfs versnellen? Jongeren kunnen er alles over leren tijdens een supergave en supersnelle scheikundeles in het Bos. O.l.v. Mad Science. De kosten per workshop, per deelnemer zijn € 5,00 p.p. Aanmelden verplicht: 020-5456100.

Oliebollenwandeling

Met de boswachter kan iedereen van 12 jaar af op pad op zondagmiddag 29 december om 14.00 uur. Deze winterwandeling wordt feestelijk afgesloten met een oliebol. Onderweg vertelt de boswachter allerlei wetenswaardigheden. De wandeling start bij De Boswinkel. Aanmelden: 020-5456100.

De Boswinkel, Bosbaanweg 5, is open van dinsdag t/m zondag: 10.00 – 17.00 uur. www.amsterdamsebos.nl

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.