Voor de Popprijs van Amstelland 2020 is de inschrijving gestart. Deze bandcompetitie wordt jaarlijks georganiseerd door P60 en N201 Aalsmeer. De bandcompetitie biedt talentvolle bands uit de omgeving Amstelland en Meerlanden de kans hun talent te laten zien.

In 2019 werd de prijs gewonnen door Lief Dagboek. Bands met eigen repertoire kunnen zich inschrijven voor de band competitie. De deelnemende bands maken kans op een prijzenpakket.

De Popprijs van Amstelland wordt mede mogelijk gemaakt door Gooise-Gitaren.nl, Jeroen Otto Fotografie, Jack Daniel’s, Studio Peggy 51, Plectrum-online.nl, Terpstra Muziek Drumland, Stage Music Service, Libris Venstra, Poppodium P60 en N201 Aalsmeer. Meer informatie en inschrijven: www.p60.nl/popprijs

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.