Van maandag 23 december tot en met zondag 5 januari is zwembad De Meerkamp in wintersfeer gehuld. Tijdens de kerstvakantie dus. Het hele bad is versierd en in de kerstvakantie zijn vaak alle baden tegelijk open. Bezoekers wordt wel aangeraden wel even de openingstijden te checken voor zij er heen gaan.  

Op de vrijdagen in de kerstvakantie zijn er van 13.00-16.00 uur extra activiteiten. Men kan bijvoorbeeld meedoen aan winterspelletjes, zoals een sneeuwballenloop en skiën. Eerste en tweede kerstdag en nieuwjaarsdag is het zwembad gesloten. In de rest van de kerstvakantie extra activiteiten en feest dus.

Kijk op www.meerkamp.nl voor onze openingstijden. Vragen kan men ook telefonisch stellen: 088-8585100.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.