Behalve voor de Raboprijzen zijn er ook tal van andere sportprijzen tijdens het sportgala in januari. Men kan bijvoorbeeld de sportvrijwilliger van het jaar 2019 nomineren. Sportvrijwilligers zijn onmisbaar voor iedere club. Daarom zet het AmstelveenSport, samen met onze nieuwe sponsoren Beround en de Sandwich Hub, de sportvrijwilliger flink in het zonnetje.

De sponsoren belonen twee sportvrijwilligers met een prijs ter waarde van € 250. Daarnaast mogen zij zich de sportvrijwilliger van het jaar 2019 noemen. AmstelveenSport is dus op zoek de vrijwilligers die de prijs dit jaar volgens de verenigingen verdienen.

Wie iemand kent die voor zijn of haar inspanningen dit jaar echt een beloning verdient, kan die aanmelden op: https://www.amstelveensport.nl/wie-is-de-kanjer-binnen-uw-vereniging/ De inschrijving sluit 6 januari.

Amstelveens Sportgala

Uit de ingestuurde nominaties worden de twee sportvrijwilligers van het jaar gekozen. Op het Amstelveens Sportgala, vrijdag 24 januari 2020 wordt bekend gemaakt wie de onderscheiding krijgt. Het sportgala is alleen op uitnodiging te bezoeken.

Met vragen kan men zich wenden tot Ingrid Wulving, 088-8585103, i.wulving@amstelveensport.nl  

Foto: amstelveenweb.com

1 REACTIE

  1. Wanneer worden eens de talloze vrijwilligers beloond met een geste die wat voorstelt en die zich uit de naad lopen voor bijvoorbeeld ouderen . Een aardig kerstpakket lijkt me op zijn minst wel op zijn plaats en dat dit uitgaat van de overheid, die wel zijn mond vol heeft over vrijwilligers, mantelzorgers en allerlei andere niet betaalde mensen, maar die maatschappelijk gezien wel belangrijk werk doen.
    Nu wordt het overgelaten aan de desbetreffende organisaties, maar die hebben vaak ook geen nagels enz……………

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.