Bij het behalen van zwemdiploma A in De Meerkamp krijgen kinderen een maand gratis de sport & cultuurkaart Amstelveen. Als zij hun zwemdiploma hebben, krijgen zij tegelijk een formulier mee met persoonlijke code, die valt te verzilveren op de website: https://sportencultuurkaartamstelveen.nl/. Doel is te ontdekken welke sport- en / of cultuurpassie de geslaagden hebben.

Met de Sport & Cultuurkaart Amstelveen is de zoektocht daarnaar makkelijker, wegens de diversiteit in het aanbod en het feit dat men nergens aan vast zit, meldt AmstelveenSport, waarvan mede het initiatief komt Bij het verzilveren kan men zelf de maand van ingangsdatum kiezen. Na de aanvraag krijg de kinderen binnen ongeveer vijf werkdagen de kaart thuis en kunnen zij beginnen met een maand lang ontdekken van hun sport- of cultuurpassie.

Na deze gratis maand vervalt het lidmaatschap automatisch. Het is voort te zetten voor €10 per maand door contact met de klantenservice van de Sport & Cultuurkaart Amstelveen op te nemen. Wie besluit het lidmaatschap voort te zetten hoeft niet de gebruikelijke €15 inschrijfgeld te betalen.

 

De Sport & Cultuurkaart Amstelveen geeft onder meer recht op onbeperkt zwemmen bij Zwembad De Meerkamp of toegang tot het Amstelveens Poppentheater. Daarnaast biedt het programma activiteiten als tennis, jumpen, scouting, kook-, dans- en muzieklessen en de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. Het doel van de Sport & Cultuurkaart Amstelveen is de sportparticipatie van de lokale jeugd bevorderen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.