De Broadwayhit Kinky Boots – de leukste musical van het jaar – komt op vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 december naar Schouwburg Amstelveen. Een show van internationale allure met kleurrijke kostuums, prachtige pruiken, indrukwekkend decor en live band. Hoofdrolspelers Jonathan Demoor, Naidjim Severina en Vajèn van den Bosch stelen de show.

De musical Kinky Boots gaat over Charly (Jonathan Demoor), die de slechtlopende schoenenfabriek van zijn vader erft. Een faillissement lijkt onvermijdelijk tot hij tijdens een toevallige ontmoeting dragqueen Lola (Naidjim Severina) leert kennen. Wanneer de geestige Lauren (Vajèn van den Bosch), een van de medewerksters van de fabriek, een opmerking maakt over het belang van een onderscheidend product ontstaat een bizar idee. Een feestelijke en ontzettend grappige musical vol onverwachte wendingen met als belangrijkste boodschap dat je altijd jezelf moet zijn.

Theateragenda 
Woensdag 27 november speelt Patrick Laureij Nederlands Hoop voor een uitverkocht theater. Op donderdag 28 november is de populaire serie Brugklas de musical te zien en danst ISH Ayahuasca. Vrijdag 29 november krijgen Ricky Koole & Frank Lammers de Blues en speelt Bo Tarenskeen een monoloog over Heidegger. Zaterdag 30 november kruipt Erik van Muiswinkel in de huid van Drs. P. (uitverkocht) en speelt Het Nationale Theater The Children. Zondag 1 december spelen Hans Croiset en René van ’t Hof het bejubelde Eindspel. Dinsdag 3 december speelt Pieter Derk zijn nieuwe show (uitverkocht) en woensdag 4 december is er de kinderklucht De Pakjeskluis van Sinterklaas.

Foto’s: Roy Beusker

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.