Talloze kerstconcerten worden er gegeven. Ieder zichzelf respecterend koor of orkest geeft er een, dus ook de Concertina’s. Die brengen tegelijk vier koren in stelling, op de bühne van Schouwburg Amstelveen aan het Stadsplein 100. Daar zijn zij te zien en te horen op Zondagmiddag 15 december om 15.00 uur. Toegangsprijs € 15.00.

Zowel de diverse orkesten van de Concertina’s als de koren staan onder leiding van dirigente Elly Meekel. Zij verzorgen gezamenlijk een concert met een gevarieerd programma en samenzang. De Amstelveense koren die meewerken zijn het Ad Hoc Popkoor, meezingkoor Zomaar Gewoon, het gemengde Meentkoor en het Amsterdamse smartlappenkoor Leedvermaak. De ruim 140 zangers worden begeleid door het verenigingsorkest van 30 accordeonisten.

Kaarten zijn te bestellen via p.meijerink@concertinas.nl. Nadere informatie over de Concertina’s is te vinden op www.concertinas.nl.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.